cropped-logo200x200-no_bg.png

Kathrineberg Sikkerhedsmateriel

Vejbump

Et vejbump fortæller, at her er vi opmærksom på, at man kan køre for stærkt i forhold til forholdene, SÆT FARTEN NED, TAK!
Hos Kathrineberg forhandler vi flere typer vejbump.
Et fartbump eller et vejbump er en skabt forhøjning i vejen, der tvinger køretøjerne til at nedsætte hastigheden, da en passage af et vejbump ved for høj hastighed forårsager, at bilen hopper.
Vi har flere forskellige typer vejbump, således at vi kan løse flere opgaver. Vi har montør til opsætning af vejbump.

Inden du etablerer et vejbump skal du være opmærksom på følgende:
Ved offentlige og privat fællesveje (grundejerforeninger, boligkvarter, boligblokke m.m..) skal man lave ansøgning til kommunen/politiet.
På privatveje såsom tankstationer, virksomheder, supermarkeder m.m.. er det ikke krav om godkendelse hos kommunen/politiet.
Kathrineberg Sikkerhedsmateriel påtager sig intet ansvar for regler vedrørende montering, og anvendelse af vores trafikprodukter. Ligeledes fraskriver vi os al ansvar vedrørende evt. skader, som måtte henføres til vores trafikprodukter.
Husk at skrive, at I er enige om vejbump i foreningen. Beskriv jeres problem – hvorfor I har brug for vejbump/fartdæmpning. Vedlæg målfast tegning – placering af bump og skilte. F.eks. fra Google Maps. Vedlæg billeder af vejbump, skilte, standere, pullerter osv. Vedlæg typegodkendelsen.

Vejbump FAQ

Viser alle 10 resultater

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt