cropped-logo200x200-no_bg.png

Kathrineberg Sikkerhedsmateriel

Beskyttelsesdragter

Når man arbejder med stoffer der kan skade kroppen, ved kontakt med huden, er det vigtigt at anvende beskyttelsesdragt. Disse findes i mange varianter, så de altid kan yde den mest effektive beskyttelse i alle arbejdssituationer, uanset om man skal beskytte sig mod støv og partikler eller der er tale om kemikalier i flydende form.
Det er derfor vigtigt at få klarlagt på forhånd, hvad arbejds¬opgaven omfatter samt hvilke risici og hvilken forurening, man skal beskyttes mod.
Der anvendes flere forskellige materialetyper, som adskiller sig i tykkelse, åndbarhed og kemikalieresistens. Dragterne har lynlås, elastik ved håndled og ankler samt hætte, så der er mulighed for at gøre dem så tætte som muligt.
Når man anvender beskyttelsesdragt bør man altid vurdere hvilke andre værnemidler der er påkrævet, f.eks. åndedrætsværn, øjenværn og handsker.
Beskyttelsesdragter er inddelt i typer, efter hvilken grad af beskyttelse dragten yder. Inddelingen går fra 1-6, hvor type 1 giver den højeste beskyttelse. Beskyttelsesdragterne skal alle være fremstillet i overensstemmelse med kravene til personlige værnemidler (kategori III) og testet iht. gældende EN-standarder for at kunne betegnes som beskyttelsesdragt

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt