Pureno Skruesikring

kr. 269,00 Inkl. moms

Varenummer Ikke mulig Kategori

Skrue Sikring Svag er udviklet til låsning og forsegling af gevindbeslag, der kræver nem demontering med standard håndværktøj. Produktet hærder ved udelukkelse af luftens ilt og i kontakt med tætsluttende metaloverflader. Forhindrer løsning og lækage ved chok belastning og vibrationer. Kan benyttes i temperaturer fra -55°C til 155°C. Styrke 10-21 Nm.

Mængde: 50 ml.

Skrue Sikring Medium er udviklet til låsning af gevindbefæstelser som skal kunne demonteres med almindeligt håndværktøj. Det forebygger at vibrerende dele som gearkasser, pumper, løsner sig. Produktet hærder ved udelukkelse af luftens ilt og i kontakt med tætsluttende metaloverflader. Forhindre løsning og lækage fra chok belastning og vibrationer. Kan benyttes i temperaturer fra -55°C til 155°C. Styrke 21-26 Nm.

Mængde: 50 ml.

Skrue Sikring Stærk forhindre løsning fra vibrationer på gevindfastgørelser, som møtrikker, studser og bolte. Produktet er specielt egnet til permanent fastgørelse af gevindsamlinger hvor maximal styrke er anbefalet. For at adskille emnet med specialværktøj skal det opvarmes til 300°C. Påføringstemperatur -55°C til 155°C. Fuldstyrke er opnået efter ca. 12 timer. Nm 26-55.

Mængde: 50 ml.

Vægt N/A
Styrke

Svag, Medium, Stærk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt