Pureno Skruesikring

kr. 275,25 Inkl. moms

Varenummer Ikke mulig Kategori
Del
Del
Del

Skrue Sikring Svag er udviklet til låsning og forsegling af gevindbeslag, der kræver nem demontering med standard håndværktøj. Produktet hærder ved udelukkelse af luftens ilt og i kontakt med tætsluttende metaloverflader. Forhindrer løsning og lækage ved chok belastning og vibrationer. Kan benyttes i temperaturer fra -55°C til 155°C. Styrke 10-21 Nm.

Mængde: 50 ml.

Skrue Sikring Medium er udviklet til låsning af gevindbefæstelser som skal kunne demonteres med almindeligt håndværktøj. Det forebygger at vibrerende dele som gearkasser, pumper, løsner sig. Produktet hærder ved udelukkelse af luftens ilt og i kontakt med tætsluttende metaloverflader. Forhindre løsning og lækage fra chok belastning og vibrationer. Kan benyttes i temperaturer fra -55°C til 155°C. Styrke 21-26 Nm.

Mængde: 50 ml.

Skrue Sikring Stærk forhindre løsning fra vibrationer på gevindfastgørelser, som møtrikker, studser og bolte. Produktet er specielt egnet til permanent fastgørelse af gevindsamlinger hvor maximal styrke er anbefalet. For at adskille emnet med specialværktøj skal det opvarmes til 300°C. Påføringstemperatur -55°C til 155°C. Fuldstyrke er opnået efter ca. 12 timer. Nm 26-55.

Mængde: 50 ml.

Pureno-Care_Skrue-Sikring-Thread_stærk_DK-da_v2_0

Pureno-Care_Skrue-Sikring-Thread_medium_DK-da_v2_0

Pureno-Care_Skrue-Sikring-Thread_svag_DK-da_v2_0

Vægt N/A
Styrke

Svag, Medium, Stærk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.