cropped-logo200x200-no_bg.png

Kathrineberg Sikkerhedsmateriel

Lemon

kr. 128,00 Inkl. moms

BOOST ENERGIEN OVERALT MED LEMON

På lager

Varenummer W04 Kategori
Del
Del
Del

Citrontræet er hjemmehørende i Indien, og både frugten og dens essentielle olie er blevet brugt i ayurvediske lægemidler i tusinder af år. Også gamle egyptere og romere har behandlet infektiøse sygdomme med denne frugts hjælp. Korsfarerne bragte den til Europa i middelalderen. Da frugten har en stor mængde A, B og C vitaminer blev der givet 30 gram om dagen til søfolk for at forhindre skørbug, øjenproblemer og sygdomme. Citronen blev senere introduceret til Amerika af Christopher Columbus. Citron blev hovedsageligt brugt som ornamenter og medicin. Først meget senere begyndte citron at blive brugt til madlavning.

Citron er i dag meget populært i alle slags naturlige rengøringsmidler og i aromatiske sammenhænge.

DUFT: Citrus forfriskende duft.

EGENSKABER

Opkvikkende, rensende, rensende og desinficerende.

Citron æterisk olie kaldes også ”Liquid sunshine” og den har muligvis den mest potente antimikrobielle virkning af alle de æteriske olier.

Det har vist sig også at hjælpe mod huden, bekæmpe udmattelse og løfte humøret efter at have brugt det som et naturligt rengøringsmiddel til hjemmet. Citron æterisk olie er populær i den kosmetiske og kulinariske industri.

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE

Mononterpenoider Limonen, alfa-pinen og beta-pinen, alfa-citral og gamma-terpinen. Dens gavnlige egenskaber bestemmes også af et højt indhold af phenolforbindelser, hovedsageligt flavonoider og phenolsyrer.

MIX

Citron passer godt sammen med lavendel for at løfte spirituelt. Såfremt citron kombineres med boswellia kan blandingen lindre stress og agitation. Citron passer også godt sammen med basilikum, appelsin og pebermynte for at fremme energigivende effekter.

BRUG

Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser – den giver et energiboost i ethvert rum, hvor den bruges. Dens aroma er populær i parfumerier, men også for at lindre udmattelse, forbedre kognitiv funktion og koncentration. Den har populære rensende og lugtfjernende egenskaber, der ofte bruges til luftrensning.

Påførsel: Tilføj et par dråber til en bærerolie og massér ind i huden for at fremme dens beroligende virkning. Den menes at hjælpe med at rense huden og fremme en frisk teint. Brug dog ikke høje koncentrationer, før du sikrer dig, at din hud kan tåle det. Undgå soleksponering efter lokal brug, det kan forårsage hudpletter.

NYTTIGE TIPS

Brug i diffuser på studie- og arbejdspladser for at hjælpe med at forbedre elevernes og medarbejdernes fokus og effektivitet. Tilføj et par dråber i en saltvandsbeholder, og brug dem som et naturligt multifunktions rengøringsmiddel til hjemmet. For skinnende service, tilsæt et par dråber til opvaskevandet i bunden i din opvaskemaskine.

Tilføj 10 dråber til 100 ml hvid eddike for at lave din egen naturlige vinduesrens. Det hjælper dig med at fjerne etiketter og andre klæbrige ting, hvis du bruger 1 eller 2 dråber.

Citron æterisk olie kan hjælpe med at øge holdbarheden af ​​frugt og grøntsager – fyld en skål med koldt vand, tilsæt 3 citrondråber og nedsænk dem, så alle overflader kommer i kontakt med citronvandet. Arbejd et par dråber citronolie ind i tyggegummi, der sidder fast i dit hår – det hjælper med at løsne det og trække det ud.

ADVARSEL

Fortynd altid citron i en bæreolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

20 ml.

Vægt 0,8 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt