Skæresæt

kr. 2.123,75 Inkl. moms

Skovhuggersæt med overalls, støvler og hjelm

Varenummer H102030 Kategori

Beskrivelse

Du bruger ikke din motorsav med almindelige blå overalls på og træsko uden hælkappe, vel? Du er da ikke en af dem, som falck-reddere kalder ‘søndagsskovhuggere’?

Spar 25% på vores skovningssæt med overalls, støvler og hjelm i forhold til, hvis du købte delene enkeltvis – og pas godt på dig selv.

Problemet er at en gren kan sidde i spænd uden man kan se det (selv erfarne skovfolk kan fejlvurdere det). Når du saver grenen over med motorsaven, udløses spændingen i grenen, der svinger tilbage og slår motorsaven ind i dig.

Et rent snit fra en kniv gror lettere sammen end en ulykke med en motorsavskæde, der flænser hud, kød, sener og muskler fra hinanden.

Derfor har vi samlet et sæt til dig, der håndterer en motorsav. Det består af skærebukser, skærestøvler og hjelm med visir og høreværn. Så er du godt beskyttet.

Sikkerhedsbukserne indeholder fibre, der filtrer sig ind i kæden og stopper motorsaven hurtigt, så der ikke sker alvorlig skade. Du kan dermed nøjes med en lille hudafskrabning fremfor et lemlæstet ben.

Sikkerhedsoveralls

Skærebukser med seler du kan indstille og masser af lommer til værktøj og udstyr. På bagsiden af benene er der en lynlås, så du har mulighed for udluftning på en varm dag. Godkendt efter CE EN 381.

Hjelmpakke

Der medfølger en hjelmpakke med både orange G3000 hjelm, 3M Peltor H31P3E høreværn og V4c / V46 visir. Sættet er godkendt efter EN 397 standarden.

Triwi skovstøvler

Sættet inkluderer også en skæresikker skovstøvle med kraftig sål. Støvlerne er godkendt efter CE EN 345 del 2, klasse 2 og FPA.

Yderligere information

Vægt 10 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.