cropped-logo200x200-no_bg.png

Kathrineberg Sikkerhedsmateriel

Plum Øjenskyllestation Flamingoboks

kr. 623,75 Inkl. moms

Plum Øjenskyllestation

Varenummer 3546500 Kategori Mærke

Med denne øjenskyllestation fra Plum får du en væghængt og støvtæt boks i slagfast flamingo. Boksen har en iøjefaldende grøn signalfarve, hvilket gør den yderst synlig og let at finde hvis uheldet er ude. Stationen indeholder 2 øjenskyl af 500 ml og er udstyret med tydelige piktogrammer og spejl, så skyllevæsken anvendes korrekt.

  • Indhold: 2 x 500 ml
  • Skylletid: Ca. 10 min. i alt (5 min. pr. flaske)
  • Førstehjælp ved uheld med snavs og fremmedlegemer i øjet
  • Samme saltopløsning som findes i øjet
  • Skyllevæske til engangsbrug
  • Tydelige piktogrammer og spejl medfølger
  • Leveres i boks af slagfast flamingo

Plum øjenskyllevæske

Øjenskyllevæsken fra Plum skyller effektivt støv, snavs og andre fremmedlegemer ud af øjet. Skyllevæsken er en steril saltvandsopløsning med 0,9 % natriumklorid, som er samme opløsning som øjets naturlige væske. Plum øjenskyl kommer i en brugervenlig og let håndterbar flaske, som er let at åbne med et enkelt håndgreb. Samtidig er den ergonomiske øjenkop med til at sikre at øjet skylles med en blød og behagelig stråle.

Gør førstehjælpen synlig og let tilgængelig

Skyllestationen er en væghængt boks i vedligeholdelsesfrit materiale og kan let og hurtigt hjælpe ved øjenulykker. Skyllestationen gør førstehjælpen synlig og let tilgængelig og sikrer en hurtig og effektiv øjenskylning. Den er enkel og hurtig at montere på væggen og kan med fordel hænges, hvor behovet for øjeblikkelig skylning af øjet kan være påkrævet, som f.eks. i produktionsområder med meget støv og snavs.

Plum – hygiejneprodukter og førstehjælpsløsninger til professionelt brug

Plum leverer hygiejne- og førstehjælpsprodukter i professionel kvalitet og har mere end 50 års erfaringen indenfor hygiejne og førstehjælp og udvikling af praktiske løsninger til danske og udenlandske arbejdspladser. Plums sortiment består af en bred vifte af produkter indenfor både hygiejne- og plejeprodukter, samt førstehjælpsløsninger, der hver især er tilpasset krav og behov i såvel industrien som i levnedsmiddel- og sundhedssektoren.

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt