Eyeaid ToGo+. 2 x øjenskyl inkl. opbevaringsboks

kr. 1.497,50 Inkl. moms

Varenummer ch300890 Kategori

Beskrivelse

EYEAID ToGo+

Om vinteren er det vigtigt at sikre sig, at øjenskyllestationer opbevares frostfrit i køretøjer og på uopvarmede lokationer.

Det er vigtigt, at øjenskylle-væsken er indenfor komfort temperaturen mellem 16-38 grader, hvor man opnår den mest effektive skylning af øjet. Øjet vil ellers instinktivt beskytte sig overfor en væske der enten er koldere eller varmere, som evt. vil vanskeliggøre/forhindre en effektiv skylning af øjet.

  • ToGo+ er især velegnet til udhuse, skure, lastbiler, frysehuse, etc. Pga. boksens håndtag er den praktisk at medbringe ved mobilt arbejde.
  • ToGo+ kan med fordel anvendes i områder med temperaturer helt ned til -25 graders frost. Boksen sikrer, væsketemperatur på ca. 25 grader, +/- 2,5 grader) ToGo+ indeholder varmelegeme med USB kabel, 12/24V stik til bil samt 240V stik.
  • ToGo+ boksen indeholder desuden 2 stk. eyeaid øjenskyl hvilket giver op til 30 minutters skylletid i alt.
  • Boksen er slagfast og beskytter øjenskyllen imod støv og snavs. LED udløbskontrol-indikator, signalerer udløb ved enten rød eller grøn blink. Boksen indeholder desuden temperatur overvågning og LED blink indikerer hvis øjenskyllen er for varm eller for kold. Vægholder i rustfrit stål medfølger til opsætning hvor hurtig adgang til øjenskyl ønskes.
    Fx ved batteri-lade station, værkstedsvogn/bord eller nær udgangen til transport til sygehus/behandlingssted.
  • ToGo+ boksen er ligesom øjenskylle-flaskerne enhåndsbetjent og kan derfor let åbnes og skylningen kan starte på få sekunder.
  • Boksen kan i håndtaget trækkes af vægholderen i én bevægelse og bringes til skadeslidte eller medbringes til transporten.
  • ToGo+ boksen er forsynet med en pakkeplombe hvilket visuelt indikerer, at enheden er komplet og klar til brug.
  • (1 cl = 2 stk. 250 ml. øjenskyl med LED-indikator)

Yderligere information

Vægt 1,7 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.