Eyeaid ToGo+ opbevaringsboks (uden flasker)

kr. 1.235,00 Inkl. moms

Varenummer ch300889 Kategori

EYEAID ToGo+

Om vinteren er det vigtigt at sikre sig, at øjenskyllestationer opbevares frostfrit i køretøjer og på uopvarmede lokationer.

Det er vigtigt, at øjenskylle-væsken er indenfor komfort temperaturen mellem 16-38 grader, hvor man opnår den mest effektive skylning af øjet. Øjet vil ellers instinktivt beskytte sig overfor en væske der enten er koldere eller varmere, som evt. vil vanskeliggøre/forhindre en effektiv skylning af øjet.

  • ToGo+ er især velegnet til udhuse, skure, lastbiler, frysehuse, etc. Pga. boksens håndtag er den praktisk at medbringe ved mobilt arbejde.
  • ToGo+ kan med fordel anvendes i områder med temperaturer helt ned til -25 graders frost. Boksen sikrer, væsketemperatur på ca. 25 grader, +/- 2,5 grader) ToGo+ indeholder varmelegeme med USB kabel, 12/24V stik til bil samt 240V stik.
  • ToGo+ boksen indeholder desuden 2 stk. eyeaid øjenskyl hvilket giver op til 30 minutters skylletid i alt.
  • Boksen er slagfast og beskytter øjenskyllen imod støv og snavs. LED udløbskontrol-indikator, signalerer udløb ved enten rød eller grøn blink. Boksen indeholder desuden temperatur overvågning og LED blink indikerer hvis øjenskyllen er for varm eller for kold. Vægholder i rustfrit stål medfølger til opsætning hvor hurtig adgang til øjenskyl ønskes.
    Fx ved batteri-lade station, værkstedsvogn/bord eller nær udgangen til transport til sygehus/behandlingssted.
  • ToGo+ boksen er ligesom øjenskylle-flaskerne enhåndsbetjent og kan derfor let åbnes og skylningen kan starte på få sekunder.
  • Boksen kan i håndtaget trækkes af vægholderen i én bevægelse og bringes til skadeslidte eller medbringes til transporten.
  • ToGo+ boksen er forsynet med en pakkeplombe hvilket visuelt indikerer, at enheden er komplet og klar til brug.

Skylleflaskerne skal købes separat, se feks. EyeAid øjenskyl

Vægt 0,9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt