Sierra Nevada Mid fra Puma Safety er en af de mest hårdføre og slidstærke sikkerhedssko, designet og udviklet til entreprenør- og byggerisektoren.


KULDE ISOLERENDE

En speciel og unik konstruktion på støvletten beskytter mod kulde og holder fødderne varme. Anvend en ulden strømpe, så får du samtidig en perfekt vinterstøvlet til den danske vinter.

CORDURA® TEKSTIL

CORDURA er et højteknologisk og ekstremt slidstærkt og formstabilt tekstil. Vi bruger det til forstærkning af skaftet samt pløsen for optimal komfort og endnu mere åndbarhed.

KOMPOSIT TÅVÆRN

Tåværnet er fremstillet i let højteknologisk komposit som er anti-magnetisk og har god elektrisk samt termisk isoleringseffekt, perfekt i en vandtæt støvlet!

FLEKSIBELT ANTI-PENETRATION SØMVÆRN

Sierra Nevada Mid er udstyret med Pumas letvægts FAP® sømværn som er fremstillet af keramisk coatede fibre med ultrahøj beskyttelse overfor skarpe genstande.

VOLUME PLUS

Ekstra bred pasform med plads til fødderne, ikke mindst i den kolde tid bliver der plads til en ekstra varm strømpe, fås helt op i str. 48

SYMPATEX® KLIMAMEMBRAN

Sympatex®-membranen gør Sierra Nevada Mid vind- og vandtæt og sikrer en fremragende fugtstyring, der lukker vand ud, men ikke ind – holder dine fødder tørre hele dagen lang.


Beskyttelse: Fiberglas tåværn og fleksibel FAP® (sømværn)

Mellemsål. Ekstra: CORDURA® forstærket.

Overdel: Olieret fuld-læder.

Foer: Åndbar funktionel foring.

Indersål: Evercushion® BA+

Ydersål: SCUFF CAPS EVO gummisål, varmebestandig op til 300° C.

Størrelser / Bredde: 39 - 48/11+

Velegnet til: Ejendomsfunktrionærer, Entreprenør/Byggeri, Tranesport/Auto, Industri/Produktion/El og energi, Tømrer/Murer, VVS/Blikkenslager.Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God
Captcha

Sierra Nevada Mid

  • Model: 5-63022
  • Lagerstatus: På lager
  • 1.998,75 kr.

  • Ekskl. moms: 1.599,00 kr.

Valgmuligheder


Tags: Sierra Nevada Mid