SelectaDNA Trace 150 ml mærker og beskytter kabler og andre værdifulde metaller (kun til udendørs brug).
Dækkeevne ca. 70 korte pust (svarer til ca. 80-100 meter).
Holdbarheden er ca. 12-14 månder fra leveringstidpunktet. DNA-Aerosol skal opbevares liggende indtil den skal anvendes.

Fælder metaltyvene på stedet

SelectaDNA Trace er designet til beskyttelse og identifikation af værdifulde metaller og udendørs udstyr. Det er en højteknologisk aktiv / infrastruktur mærkning løsning, der består af en gruppe af keramiske partikler og tusindvis af mikroprikker.
Partiklerne bliver læst af vores særlige scanner, der belyser dem og måler deres brydning. Scanneren kræver ingen særlige færdigheder at bruge.
SelectaDNA Trace Scanneren kan programmeres til at vise kundens navn, når koden er læst.

Hvordan det virker?

Den SelectaDNA Trace løsningen leveres i en nem-at-bruge aerosol som indeholder to identifikatorer: Trace nanopartikler, der autentificere varemærke som en ægte SelectaDNA produkt, og metal mikroprikker der identificerer hvem den registrerede ejer er. Koden på metal mikroprikker er knyttet til en sikker database, der er tilgængelig for politiet på alle tidspunkter via en sikker online login.
SelectaDNA Trace spray indeholder et UV sporstof, så blot ved at lyse med en UV lygte på et mærket element, vil den lyse fluorescerende blåt og indikere tilstedeværelsen af Trace løsning. Denne kode kan så læses enten ved at anvende en SelectaDNA Trace scanner på overfladen eller ved at tage et skrab af lakken og læse den med en scanner senere.

 

Identifikation gerningsmanden

En af fordele ved SelectaDNA Trace er mærkningen af produkter, som giver mulighed for at politiet kan identificere stjålne genstande på stedet, hvilket betyder, at de ikke længere er afhængige af tids- og omkostnigskrævende analyser.
Dette har efterfølgende ført til anholdelser og domme, med tyve der indrømmer deres forbrydelser, fordi beviserne er så stærke.

Hund opsnuser SelectaDNA mærket stjålet metal

Metaltyverier koster mio. af kroner hvert. Som regel er det ved hjælp af ultraviolet lys, at SelectaDNA væsken bliver sporbar, men den udsender også en duft, som en specialtrænet næse kan opfange, hvilket gør det muligt at lukke en sporhund ind på f.eks. en skrotplads for at se, om alt er, som det skal være. Hvis hunden giver tegn, kan politiet så ved hjælp af deres UV-lygter verificere, om det er mærket metal, hunden har fundet.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God
Captcha

DNA Trace

  • Model: FF932001
  • Lagerstatus: På lager
  • 3.987,50 kr.

  • Ekskl. moms: 3.190,00 kr.

Relaterede produkter

DNA Dørsikringsmærke

DNA Dørsikringsmærke

A5 Dør/Postkasse Sikrings..

165,00 kr. Ekskl. moms: 132,00 kr.