DNA Erhvervs Kit 100-mærkninger
Beskyt virksomhedens værdier med DNA-mærkning og skræm tyven væk! SelectaDNA 100 mærkningskit er egnet til
mindre virksomheder, institutioner, børnehaver, skoler, håndværksvirksomheder mv. 
Mærker og beskytter minimum 100 ejendele. Skole pc'er, smartboards, håndværktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr osv. er bare noget af det som mindre virksomheder, håndværksmestrer, 
institutioner, hoteller, revisorer mv. sikrer mod tyveri og svind ved at mærke med DNA-mærkning. Hvad er DNA-mærkning? Se kort introvideo nedenfor.
Dette erhvervs kit 100-mærkninger dækker minimum 100 ejendele. Advarende skiltning fås i mange størrelser.

Indbrudstyve og hælere vil ikke knyttes til et gerningssted
- og det bliver de, hvis de er i besiddelse af stjålne genstande, der er mærket med SelectaDNA!

SelectaDNA's Mærkning, også af politiet kaldet Usynlig Mærkning - beskytter mod tyveri og indbrud med op til 83%. Dette har bidraget til at mindske kriminalitet i mange lande og har gjort det svært at være tyv.

SelectaDNA bliver brugt i mere end 37 lande i verden (22 af dem er lande i Europa) for at forebygge og forhindre indbrud. Danmark har år efter år Europa rekord i flest indbrud, og igen i 2013 lå vi øverst på listen med 4 gange flere indbrud end foreksempel Sverige og 5 gange mere end Tyskland.

Politiet kan se hvem tyvekosterne tilhører
Værdigenstande mærkes med en farveløs væske, som nærmest er usynlig for det blotte øje. Mærkningen lyser blåt under UV-lys, hvilket gør det let for politiet at identificere stjålne genstande. Væsken og tusindvis små Mikroprikker indeholder en unik DNA-kode, som registreres til ejeren i SelectaDNA's globale database. Politiet kan straks ved fund af SelectaDNA mærkede ejendele aflæse mikroprikken og finde den retmæssige ejer i databasen og levere tyvekoster tilbage - også selvom de skulle havne i udlandet.

Dansk Byggeri oplyser om DNA-mærkning til forebyggelse af tyveri af værktøj m.m.
Med sporingssystemer, DNA-mærkning og advarselsskilte kan du forebygge tyveri af din varevogn med dit kostbare værktøj. Læs mere her

Mange anvendelsesmuligheder
SelectaDNA 100 mærkningskit er egnet til mindre virksomheder, institutioner, børnehaver, håndværksvirksomheder mfl. og kan mærke og beskytte 100 ejendele. Mange forskellige typer ejendele kan mærkes bl.a. fladskærme, computere, tablets/iPads, kameraer, smartboards, projektorer, møbler, malerier, lamper, antikviteter, kunst, værktøj, maskiner og meget meget andet udstyr.
DNA-mærkning er en effektiv og billig form for mærkning. 100 mærkningskit købes for et éngangsbeløb, uden at der tilkommer yderligere omkostninger.

Let at mærke og registrere ejendele
Væsken påføres let ejendele med en pode pind i svært tilgængelige områder; sprækker, revner, samlinger og beskadiger ikke de mærkede ejendele. Herefter er væsken nærmest umulig at fjerne.

International skiltning og Fear Factor
SelectaDNA har opbygget en markant præventiv effekt for indbrud gennem årene i mange lande, ved sin genkendelige skiltning, som opsættes på vinduer, døre, facader, hegn og indkørsel til områder mm.
SelectaDNA mærkede ejendele trækker et spor med sig og gør det risikofyldt for kriminelle at afsætte tyvekoster. Dette kan indbrudstyve og hælere ikke lide, og vælger at begå kriminalitet steder der ikke er SelectaDNA mærkede, og derved undgå, at de bliver knyttet til ét eller flere gerningssteder.

SelectaDNA Virksomhedkit 100 Mærkninger indeholder:
1 stk. 26 ml. flaske indeholdende SELECTADNA UV sporstof, mikroprikker og unik sikker DNA kode i vandbaseret klæbemiddel
100 stk. runde sikringsmærker. I størrelserne 17 mm., 22 mm. og 28 mm.  (kan ikke fjernes uden at krakelere i bitte små stykker)
2 stk. dobbeltsiddet vinduessikringsmærker. Størrelse 7 cm.x 9,5 cm.
2 stk. dørsikringsmærker. Størrelse 7 cm. x 9,5 cm.
1 stk. hårdt plast udendørs sikringsskilt m/2 skruehuller. 7 cm. x 9,5 cm.
1 stk. grøn podepinde til påføring af væsken.
1 stk. registrering og brugervejledning.

Registrering i internationalt register (databasen) så længe som ønskes.

100 registreringspladser i databasen

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God
Captcha

DNA mærkningskit 100

  • Model: FF932002
  • Lagerstatus: På lager
  • 3.118,75 kr.

  • Ekskl. moms: 2.495,00 kr.

Relaterede produkter

DNA-mærkning til hus, lejlighed, sommerhus, små-erhverv

DNA-mærkning til hus, lejlighed, sommerhus, små-erhverv

DNA-mærkning til hus, lej..

786,25 kr. Ekskl. moms: 629,00 kr.

UV Nøglering lygte

UV Nøglering lygte

til kontrol af mærkning, ..

125,00 kr. Ekskl. moms: 125,00 kr.

Selecta DNA Vindues Sikringsmærker

Selecta DNA Vindues Sikringsmærker

Størrelse A7 (9,5 cm. x 7..

56,25 kr. Ekskl. moms: 45,00 kr.