Værnemidler

Værnemidler

Beskyt dig mod solen

Vidste du, at UV strålingen i Skandinavien er langt højere om foråret end tidligere antaget? Et studie viser, at UV-strålingen om foråret er lige så høj her, som den er på Sicilien. Det betyder vi skal beskytte os mod solen tidligere.
- Efter et langt efterår og vinteren, er det ikke så mærkeligt, at vi lokkes til at nyde forårets solstråler i fritiden – og i frokostpausen på jobbet. Nogle arbejder endda udenfor, og får en flere timer med sol. Selvom det føles fantastisk, er det desværre forbundet med risici.
Forskning viser nemlig at UV-strålingen i forårsperioden kommer tidligere på året end før, og at den strækker sig længere mod nord. Vi i Norden må derfor være tidligere ude med solbeskyttelsen. 
Sådan beskytter du dig mod solen Opholder du dig meget udendørs dagligt, eller udsættes for UV-stråler i arbejdstiden, er dækkende beklædning og mest mulig skygge den allerbedste beskyttelse mod solen.

1. Brug solcreme 
Smør udsatte steder på kroppen som hænder, ansigt, nakke og ører med en solcreme med høj beskyttelsesfaktor. Smør dig ind 15-20 minutter inden du udsættes for UV-stråling. Gentag altid indsmøringen mindst hver anden eller hver tredje time, samt hvis du sveder meget, har været i vand eller tørret dig. 

2. Bær øjenværn/solbriller
Er der en risiko for skadelig UV-stråling ved udendørsarbejde eller ved f.eks. svejseopgaver, skal du anvende øjenværn. Vær opmærksom på, at vælge solbriller, der er godkendt til UV-beskyttelse.
Solbriller til professionel brug, som er UV-testede reguleres af EU-standarden EN 172. Men også generelle sikkerhedsbriller kan have UV-beskyttelse. Testede, professionelle briller kan også udmærket anvendes privat.

3. Beskyt hovedet
Anvend en hovedbeklædning, der yder ekstra beskyttelse for isse og ansigt. På jobbet kan en bump cap være et alternativ, såfremt dit arbejde ikke har krav til, at du bærer sikkerhedshjelm naturligvis. 

 


Afgræns søgningen

Howard Leight Sync wireless kommunikationshøreværn

Howard Leight Sync wireless kommunikationshøreværn

Høreværn med bluetooth ti..

2.431,25 kr. Ekskl. Moms: 1.945,00 kr.

Start pakke, lille

Start pakke, lille

Sikkerhedsudstyr til ny m..

2.493,75 kr. Ekskl. Moms: 1.995,00 kr.

Start pakke, mellem

Start pakke, mellem

Sikkerhedsudstyr til ny m..

3.743,75 kr. Ekskl. Moms: 2.995,00 kr.

Start pakke, stor

Start pakke, stor

Sikkerhedsudstyr til ny m..

5.623,75 kr. Ekskl. Moms: 4.499,00 kr.

Støvmaske OS - FFP3-V NR D

Støvmaske OS - FFP3-V NR D

Støvmaske OS - FFP3-V NR ..

272,50 kr. Ekskl. Moms: 218,00 kr.

Sundström SR 100 halvmaske Premium Plus Pack

Sundström SR 100 halvmaske Premium Plus Pack

Premium Plus Pack indehol..

768,75 kr. Ekskl. Moms: 615,00 kr.

Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)