Kategorier

Stihl HSA 86, 62 cm, Batteri-hækkeklipper med høj skæreevne

Stihl HSA 86, 62 cm, Batteri-hækkeklipper med høj skæreevne
Stihl HSA 86, 62 cm, Batteri-hækkeklipper med høj skæreevne Stihl HSA 86, 62 cm, Batteri-hækkeklipper med høj skæreevne Stihl HSA 86, 62 cm, Batteri-hækkeklipper med høj skæreevne Stihl HSA 86, 62 cm, Batteri-hækkeklipper med høj skæreevne
Varenummer: 48510113521
Lagerstatus: På lager
Pris: 4.995,00Kr

Lydsvag batteri-hækkeklipper med høj skæreevne, og effektstærk Lithium-Ion batteri. 
Optimeret tandafstand for arbejde i grove hække. Perfekt til professionelle brugere i
lydfølsomme områder, parker, landskabspleje og havearbejde. Dobbelttandet kniv.
Bøjlehåndtag
Det ergonomiske bøjlehåndtag giver en optimal arbejdsstilling i alle situationer, og sparer på kræfterne, også ved længere arbejdsperioder.
Diamantslebne speicalknive
STIHL hækkeklippere har dobbeltsidet diamantslebne knive, som skærer lige godt i alle retninger. Eftersom begge sider på knivene er lige skarpe, er det nemt altid at have den rigtige arbejdsstilling, og det giver også et optimalt skær i hækken.
Funktionelt design
Motorkappen har en fin glat overflade med runde linjer, som gør at du ikke hænger fast i grene under arbejdet. Den glatte overflade gør samtidig, at snavs ikke sætter sig, og maskinen er nem at rengøre.
Dobbeltsleben kniv
Hækkeklipperknivene er dobbeltsidigt slebne og gør at den er i stand til at klippe fra alle sidder, samt at resultatet altid er perfekt.
Knivstødsbeskyttelse
Knivstødsbeskyttelse som ingår i standartudstyret, letter mærkbart arbejdet langs murer og andre forhindringer, samtidig som den beskytter specialkniven mod skader.

Kathrineberg Sikkerhedsmateriel © 2019