Kategorier

Alarm startpakken - S6evo™

Alarm startpakken - S6evo™
Varenummer: HS1
Lagerstatus: På lager
Pris: 799,00Kr

Startpakke som får dig godt i gang med det banebrydende S6evo™ system.

Startpakken er et solidt fundament for dit nye alarm- og smart home system, og kan udvides med en lang række alarmsensorer, SmartCams og smart home tilbehør.

Startpakken er også en prisbillig måde for dig, som ejer det tidligere version SikkertHjem™ alarmsystem S5-Touch™ at opgradere til S6evo™ på, da systemet er bagud-kompatibelt med det meste tilbehør fra tidligere systemer.

Vigtigt: Kræver internetforbindelse på installationsstedet.

Så meget mere end bare en alarm.

S6evo™ bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder og tilføjer nu også smart home funktioner, 
der giver dig helt ny kontrol over din bolig.

Med forbindelse til internettet, foregår alt i realtid og alt synkroniseres på tværs af alle brugeres smartphones. Systemet opdateres automatisk med de nyeste sikkerhedsopdateringer og funktioner, så du altid kan føle dig tryg og samtidig være sikker på at få fuldt udbytte af dit S6evo™ system. Alt sammen helt gratis.

Dobbelt op på sikkerheden. 2-stregskommunikation.

Internettet er en genial måde at levere alarmmeldinger til naboer, venner og familie lynhurtigt og med detaljeret information om hvad der er sket i boligen.

Men vi ved også, at internettet ikke altid er tilgængeligt. Din internetudbyder kan opleve problemer og nedbrud, din router kan gå i stykker, strømsvigt i boligen kan gøre din router ubrugelig eller du kan opholde dig i områder, hvor din smartphone ikke har internetforbindelse.

Derfor tilbyder S6evo™ naturligvis SMS-backup, som automatisk tager over i tilfælde af manglende internetforbindelse.

SMS-funktionen giver dig samtidig mulighed for at modtage notifikationer fra S6evo™ selv når du opholder dig i udlandet og har valgt at slå mobildata fra på din mobiltelefon.

SMS-backup er ikke påkrævet for brug af S6evo™ systemet, men kraftigt anbefalet. SMS-backup kræver et SikkertHjem™ SMS-kort som sælges separat.

Beskrivelse. 
QR Connect. Forbind nemt ekstra tilbehør.

Brugervenlighed er en del af S6evo™ systemets DNA. Dette mærkes også i måden nyt tilbehør forbindes til systemet på. Nyt tilbehør forbindes nemt og hurtigt ved blot at scanne QR-koden på tilbehøret med din mobiltelefon og navngive det. Den intuitive S6evo™ app guider dig.

QR Connect gør det ikke bare hurtigt og nemt at forbinde nyt tilbehør. Det eliminerer også helt risikoen for at eksterne trådløse signaler fejlagtigt lagres i systemer, som man kender det fra andre trådløse alarmsystemer.

Home. Smart Home.

S6evo™ er mere end blot et effektivt alarmsystem. Det giver dig også mulighed for at få kontrol over din bolig.

Forbind et eller flere SmartPlugs til din S6evo™ og betjen dine elektriske apparater direkte fra din mobiltelefon eller S6evo™ fjernbetjening.

Tænd f.eks. lyset entreen inden du træder indenfor eller tænd for radioen når du er ude, så eventuelle indbrudstyve tror at der er nogen hjemme.

SmartControl. S6evo™ på autopilot.

Sæt dit S6evo™ system på autopilot. Opsæt nemt automatiserede regler og få S6evo™ til automatisk at slå til eller fra på specifikke tidspunkter. Tænd og sluk automatisk for dine elektriske apparater, f.eks. lamper. Eller begge dele i kombination.

Kæledyr er velkomne. Tyve er ikke.

Vi er mange som holder af dyr. Det gør S6evo™ også. S6evo™ bevægelsessensorerne er designet til at kunne ignorere kæledyr op til ca. 25 kg.

I praksis betyder det, at alarmen ikke vil gå, når en kat eller mellemstor hund passerer en sensor. Større hunde eller katte som han hoppe op på møbler foran sensoren, vil dog godt kunne aktivere sensorerne, hvorfor vi i stedet anbefaler at sikre med åbningskontakter, i hjem med store hunde.

Videoovervågning. Direkte på din mobil.

Med S6evo™ får du mulighed for at udvide dit alarmsystem med HD videoovervågning. 

Forbind SmartCams til dit S6evo™ system og følg med uanset hvor du befinder dig. Du kan tilgå dine SmartCams direkte fra S6evo™ appen på din mobiltelefon og indsætter du et microSD™ hukommelseskort i dine SmartCams, får du endda mulighed for at se historiske optagelser helt op til 14 dage tilbage i tiden.

SmartCam til S6evo™ findes både i en indendørs- og en udendørs model. Begge med night-vision, bevægelsesdetektion og naturligvis videokryptering, der beskytter dit privatliv.

Intet abonnement. Ingen udrykningsgebyrer.

Med S6evo™ undgår du det månedlige abonnement, udrykningsgebyrer og alle de andre gebyrer, som du kender fra andre alarmselskaber. 
Når du har købt og betalt dit S6evo™ system, så er det dit og du skal ikke betale for at systemet virker. Alt support er gratis.

Kun hvis du vælger at indsætte et SikkertHjem™ SMS-kort i systemet til SMS-backup, vil du skulle betale ud over selve systemets pris. SMS-kortet er dog et af markedets billigste, til bare kr. 199,- for hele 12 måneders ubegrænset SMS. SikkertHjem™ SMS-kort købes separat.

Total kontrol. Selv på farten.

S6evo™ opsættes og styres nemt via den gratis S6evo™ app, som findes til både iOS® og Android™ smartphones.

Opsætning af dit nye S6evo™ system foregår nemt og hurtigt, og appen guider dig igennem processen skridt for skridt.

Med appen installeret på din telefon, har du altid adgang til dit S6evo™ system, uanset hvor du befinder dig. Luk f.eks. naboen ind for at vande blomsterne, mens du hygger dig stranden på den anden side af kloden.

Ejer du et Apple Watch® så vil du endda automatisk modtage notifikationer fra dit S6evo™ system, direkte på håndledet.

Dit eget nabohjælpnetværk.

Du kan nemt og uden begrænsning tilføje brugere og alarmmodtagere til dit S6evo™ system.

Dem du ønsker skal kunne betjene S6evo™ systemet, skal blot installere den gratis S6evo™ app på deres iPhone® eller Android™ smartphone. Herefter giver du dem nemt adgang til systemet via S6evo™ appen. Du vælger naturligvis også hvor meget adgang de skal have.

Dem du ønsker blot skal have besked hvis alarmen går, behøver ikke engang appen installeret. Har du et SikkertHjem™ SMS-kort isat systemet, så kan du nemlig også oprette et ubegrænset antal alarmmodtagere, som alene modtager SMS-besked i tilfælde af alarm.

Opdateres. Helt automatisk.

Fordi S6evo™ konstant er forbundet til internettet, giver dette os mulighed for løbende at opdatere dit system. Også efter du har købt det. 

Vi foretager løbende sikkerhedsopdateringer og tilføjer gratis nye funktioner til dit S6evo™ system. Helt uden du behøver foretage dig noget.
Også S6evo™ appen på din mobiltelefon opdateres løbende og helt automatisk. Så du altid er sikker på at have adgang til de nyeste funktioner.

Tilpas. Udvid. Du bestemmer.

S6evo™ systemet sælges i flere forskellige pakker. Alarmsystemet er helt det samme, men hver pakke indeholder forskellige antal sensorer og tilbehør.

Uanset hvilken pakke du har købt, kan du altid tilpasse og udvide sit S6evo™ system med en lang række sensorer og tilbehør, der hver især tilføjer nye funktioner til dit system.

Nyt tilbehør forbindes hurtigt og nemt til S6evo™ med QR Connect, ved blot at scanne produktets QR-kode med din mobiltelefon. Det tager blot få sekunder og helt uden risiko for interferens fra andre trådløse produkter i området.

Bygget af detaljer.

S6evo™ er et dansk produkt og resultatet af 10 års erfaring med udvikling af markedsledende alarmsystemer. 

SikkertHjem™ har siden 2008 sikret mere end 50.000 private hjem og virksomheder. Den samlede mængde feedback fra alle vores brugere, er hele DNA’en i S6evo™.

S6evo™ er bygget op af små detaljer, som gør at det skiller sig ud fra markedets øvrige alarmprodukter. Brugervenligheden, de mange smarte funktioner, sikkerheden og hele platformen, som sikrer at S6evo™ er i konstant udvikling og nye funktioner løbende tilføjes, er blot nogle af de ting, som gør S6evo™ til noget helt særligt.
Tekniske specifikationer: 
Sprog
Dansk, Engelsk og Svensk
Brugere
Ubegrænset antal brugere. Vælg om en bruger skal kunne betjene systemet eller blot modtage notifikationer.
Notifikationer

System notifikationer: Informerer dig omkring lavt batteri på tilbehør, forbindelsesproblemer på SmartBoxen, mv.

Status notifikationer: Informerer dig hvis alarmsystemet slås til eller fra samt hvis strømforsyning til systemet ændres fra 220V til backup batteri og omvendt (dvs. ved strømsvigt i boligen).

Alarm notifikationer: Informerer dig hvis alarmen går.

Strøm og Batteri

Strømforsyning: 5V 2V strømforsyning

Backup-batteri: Indbygget 2300 mAh genopladeligt lithium-polymer batteri for 6 timers standby backup.
Forbindelser
Trådløst: WiFi 2.4 GHz 802.11a/b/g
Kablet: LAN/Ethernet-kabel
Mobilt: 2G GSM Quadband 850/900/1800/1900 MHz
SIM-kort: Standard størrelse
Tilbehørsforbindelse
Trådløst: RF 433.92 MHz
Trådløs afstand: 150 m. udendørs / 40 m. indendørs
Tilbehør:
Ubegrænset antal forbundet tilbehør, fjernbetjeninger, sirener, SmartPlugs og SmartCams.
Sirene
Indbygget: 85 dB (kan gøres lydløs)
Arbejdsmiljø
Temperatur: -20˚C ~ +60 ˚C
Fugtighed (op til): 95% relativ (ikke kondenserende)
Applikationer
Gratis iOS® og Android™ App.
Automatiske push notifikationer på dit Apple Watch®.
                                                                                                                                                                                           
Pakken indeholder:
1 x SmartBox
1 x Fjernbetjening 
1 x Åbningskontakt 
1 x Strømforsyning til SmartBox
1 x 1-meter Ethernet-kabel 
1 x Quick Setup Guide
3 x Dobbeltsidet præventivt alarmmærkat 
1 x Skruer og rawlplugs

 

Kathrineberg Sikkerhedsmateriel © 2020